Een gratis game, dat is pas justice!

Grijp je kans, want Injustice: Gods Among Us is nu tijdelijk helemaal gratis voor alle consoles.

Yay, nieuwe freebies! Zoveel meer valt hier eigenlijk niet meer over te zeggen. Injustice is gratis op PS4, Xbox One(en 360) en op PC voor een bepaalde tijd. Je hebt nog enkele dagen tijd, namelijk tot 25 juni.

Het is dan ook nog eens de Ultimate Edition. Daarin zitten nog eens zes DLC personages én een hele hoop skins die het veel leuker maken om te spelen.

Injustice: Gods Among Us is een 2D fighter game, zoals Tekken en Mortal Kombat. Je strijdt met een hoop verschillende DC personages en gebruikt daarbij een hele hoop geweldige ultimate moves. De game verscheen 3 april 2013. Het kan zijn dat deze al in je PlayStation Library zit, want de game was al een hele tijd geleden gratis met PS Plus.

Ondertussen verscheen in 2017 Injustice 2. Deze gaf de graphics en gameplay een hele upgrade.

2D-fighters zijn altijd leuke lokale multiplayergames. Handig om deze zomer samen met je bubbelvriend(in) elkaar virtueel af te maken.

Op welk platform ga jij Injustice spelen? Laat het weten in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!