Falen zit in je bloed. Dat is waarom je fantasieën van succes nastreeft in een game die ontworpen is voor kinderen. Het is ook de reden waarom je gefaald hebt om een limited edition Animal Crossing Switch te bemachtigen.

Dat zijn niet onze woorden (we zouden niet durven), maar wel die van het onorthodoxe merk Dbrand. Meer zelfs, het is hun sales pitch voor een nieuwe Nintendo Switch skin die ze speciaal hebben ontworpen voor al die losers die er niet in geslaagd zijn om een Animal Crossing Switch te scoren.

We raden je alvast aan om even de teksten op de productpagina te lezen, ze zijn simpelweg geniaal. Daar lees je bijvoorbeeld dat ze het skin de (not) Animal Crossing skin noemen. Voor 40 dollar krijg je meerdere skins voor je Joy-Cons (een precision fit en standard fit), een skin voor de voorkant van je Switch dock, een skin voor de achterkant van je Switch dock en een microvezeldoekje. Daarnaast is het ook mogelijk om een Pro Controller skin te kopen in de typische Animal Crossing pastelkleuren.

Niet bang voor de rechtzaak

“Bekijk het ontwerp van dit Switch-dock goed. Is het een inbreuk op het auteursrecht? Advocaten die we betaalden om nee te zeggen, zeiden nee. Advocaten die niet op onze loonlijst staan, zijn het er niet mee eens. Dat is precies het grijze gebied waarop we rekenen om veel gratis media-aandacht te krijgen.” Wel, daar zijn ze alvast in geslaagd.

Tom, Tommy en Timmy zien er alvast wat kwaadaardiger uit dan normaal, maar het valt nog maar te bekijken of deze verschillen voldoende zijn om een rechtszaak met het overbeschermende Nintendo te vermijden. Wanneer er effectief een rechtszaak komt tussen Dbrand en Nintendo, geven we dat uiteraard voldoende gratis media-aandacht op Gamerverse.

In dit artikel

animal crossing new horizons

Animal Crossing: New Horizons

Ontwikkelaar: Nintendo

Uitgever: Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 20/03/2020

Koop deze game:

logo bol.com logo coolblue logo Amazon logo MediaMarkt logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!