Aan Zelda-themed games heb je nooit genoeg, kijk maar naar de cultstatus van Link’s Crossbow Training. Ritmische Zelda-fans kunnen in juni hun hart ophalen met Cadence of Hyrule voor de Nintendo Switch.

Cadence of Hyrule combineert het Zelda-sfeertje met Crypt of the NecroDancer gameplay. De game verschijnt ergens in juni voor de Nintendo Switch, dat blijkt uit een video die verscheen op het Japanse YouTube-kanaal van Nintendo (waar anders?).

In de video zie je hoe Link en Zelda in de willekeurig gegenereerde bovenwereld en dungeons heel ritmisch verschillende vijanden van zich afslaan. We zien ook welke wapens, hulpmiddelen, betoveringen en muziekinstrumenten de game bevat. Sommige komen uit The Legend of Zelda, anderen uit Crypt of the NecroDancer. Alsof dat nog niet genoeg verkoopargumenten zijn, zien we ook een Gohma met sambaballen als boss monster. Als dat niet als muziek in de oren klinkt weet ik het ook niet meer!

En zo zie je mij, die nu weer de hele dag de Zelda-theme gaat neuriën, en hopelijk ook jou, on the Babblefield.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!