Aan Zelda-themed games heb je nooit genoeg, kijk maar naar de cultstatus van Link’s Crossbow Training. Ritmische Zelda-fans kunnen in juni hun hart ophalen met Cadence of Hyrule voor de Nintendo Switch.

Cadence of Hyrule combineert het Zelda-sfeertje met Crypt of the NecroDancer gameplay. De game verschijnt ergens in juni voor de Nintendo Switch, dat blijkt uit een video die verscheen op het Japanse YouTube-kanaal van Nintendo (waar anders?).

In de video zie je hoe Link en Zelda in de willekeurig gegenereerde bovenwereld en dungeons heel ritmisch verschillende vijanden van zich afslaan. We zien ook welke wapens, hulpmiddelen, betoveringen en muziekinstrumenten de game bevat. Sommige komen uit The Legend of Zelda, anderen uit Crypt of the NecroDancer. Alsof dat nog niet genoeg verkoopargumenten zijn, zien we ook een Gohma met sambaballen als boss monster. Als dat niet als muziek in de oren klinkt weet ik het ook niet meer!

En zo zie je mij, die nu weer de hele dag de Zelda-theme gaat neuriën, en hopelijk ook jou, on the Babblefield.

Thibault
Author

Op zijn 15e richtte Thibault Gaming4U op, maar door zijn studies moest hij daar afstand van nemen. De passie voor gaming journalistiek kon echter niet getemd worden en daar is Gamerverse het gevolg van. Zijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot zijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, je ziet het action-adventure genre als thema. Verder schrijft hij heel graag over zichzelf in derde persoon.