Crisis bij Crysis

Door het lauwe commentaar dat ontwikkelaar Crytek ontving op de uitgelekte footage van hun Crysis remaster, wordt de game enkele weken uitgesteld.

Ontwikkelaar Crytek zou oorspronkelijk pas gisteren een releasedatum en gameplay tonen voor Crysis Remastered, maar eergisteren lekte alles reeds uit. De reacties op de uitgelekte footage waren behoorlijk lauw. Een veelgehoorde kritiek was dat de remaster er niet beter (of zelfs slechter) uitzag dan de eerste Crysis-game op de hoogste settings op pc.

Op Twitter kondigt de ontwikkelaar nu aan dat de game enkele weken wordt uitgesteld. ” Wellicht ben je op de hoogte van het lek van gisteren, en we willen dat je weet dat we alle reacties – zowel goed als slecht – hebben gezien en dat we ernaar luisteren. De extra tijd tot de release zal het ons mogelijk maken om Crysis Remastered te laten opleven naar de pc- en console-standaarden die je van Crysis games gewend bent.”

De oorspronkelijke (uitgelekte) releasedatum van de game was 23 juli 2020. Een nieuwe releasedatum is er voorlopig niet. De pre-orders worden voorlopig ook uitgesteld. Enkel op Switch blijven de pre-orders open, omdat ze al begonnen waren.

Hebben de uitgelekte beelden jouw enthousiasme voor de game getemperd? Laat het weten in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!