Maak kennis met de "Burgermaster"

Codemasters gunt ons een exclusief kijkje in de keuken bij het digitaliseren van het vernieuwde Circuit Zandvoort voor F1 2020.

Vanaf vandaag is F1 2020 verkrijgbaar voor PS4, Xbox One, Windows en Google Stadia. Om dat te vieren, brengt ontwikkelaar Codemasters een documentaire uit over het digitaliseren van Circuit Zandvoort.

De documentaire bevat anekdotes van oud F1-coureur Jan Lammers en Hans Hugenholtz jr, zoon van de baanontwerper, en zelfs een anekdote over de lokale “burgermaster”. Lee Mather, Franchise Game Director van Codemasters, laat zien hoe ze binnen een jaar tijd naast Hanoi Circuit ook het vernieuwde Circuit Zandvoort hebben gedigitaliseerd voor F1 2020.

In dit artikel

f1 2020 boxart

F1 2020

Ontwikkelaar: Codemasters

Uitgever: Codemasters

Platformen: PlayStation 4 / Xbox One / Windows / Google Stadia

Releasedatum: 10/07/2020

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!