So the rumors were true...

Hopelijk kon je op tijd GTA V volledig gratis oppikken in de Epic Games Store, want het aanbod is sinds vandaag om 17u vervallen. Niet getreurd, want Civilization VI is de volgende gratis game!

De Epic Games Store blijft stunten met echte kleppers die zomaar gratis worden weggeven. Nadat de winkel vorig jaar het internet op zijn kop zette (de Epic Games Store was ongeveer een halve dag offline) door gratis GTA V weg te geven, is het nu de beurt aan Sid Meier’s Civilization VI.

Vanaf vandaag tot en met 28 mei om 17:00 is Civilization VI helemaal gratis te downloaden. Voeg je de game in die tijd toe aan je account, dan is de game voor altijd voor jou. Voor één keer wordt hamsteren dus aangemoedigd.

Wat mogelijk nog interessanter is, is dat daarmee een gerucht wordt bevestigd. Op Reddit circuleert er namelijk sinds vorige week een gerucht waarbij de aankomende gratis games op een rijtje worden gezet. Volgens het gerucht zou GTA V gratis zijn vanaf 14 mei (check) en vervolgens worden opgevolgd door Civilization VI op 21 mei (check). Vanaf 28 mei zou Borderlands: The Handsome Collection gratis zijn en tot slot zou Ark Survival Evolved vanaf 4 juni gratis te downloaden zijn. Dat zijn alle gratis games voor de grote sale die nu volop aan de gang is bij de Epic Games Store. Daarna zullen er ongetwijfeld andere gratis games te vinden zijn in de winkel, maar de tijd zal moeten uitwijzen welke dat precies worden.

epic games store gratis games gerucht
Het gerucht dat vorige week werd verspreid lijkt te kloppen.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!