Lock and (down)load.

Call of Duty: Modern Warfare is ondertussen berucht omwille van zijn grote updates en de opslagruimte die het spel eist. Ondertussen neemt het spel al meer dan 200GB in op de harde schijf van je console of computer. Er lijkt voorlopig niet meteen beterschap op komst te zijn.

Ondanks dat ontwikkelaar Activision eerder reeds aangaf dat ze de benodigde opslagruimte van Call of Duty: Modern Warfare tot een absoluut minimum proberen te beperken, blijft de ontwikkelaar toch gigantische updates uitrollen die vaak meer dan 20GB groot zijn. Dat is nu opnieuw het geval, want de nieuwste update is er een van 21,6GB, aldus Push Square.

In ruil daarvoor krijg je wel nieuwe content. De update introduceert namelijk Call of Duty: Modern Warfare 3’s Hardhat map en een nieuwe Gunfight arena genaamd Aisle 9. De Gulag krijgt ook enkele aanpassingen. Zo maak je kans op een SMG of assault rifle om je vijand mee aan te vallen. Voor en tijdens het spelen kan je nu ook een Armor Box aanschaffen. Het item werkt analoog aan de Munitions Box, behalve dat deze natuurlijk armor voorziet in plaats van ammo.

Er werd ook een nieuwe playlist toegevoegd genaamd Classic Battle Royale, een vereenvoudigde versie van Battle Royale. Er is geen Gulag, geen Contracts en geen Buy Stations.

In dit artikel

call of duty modern warfare 2019

Call of Duty: Modern Warfare

Ontwikkelaar: Infinity Ward / Raven Software / Beenox / High Moon Studios

Uitgever: Activision

Platformen: Windows / PlayStation 4 / Xbox One

Releasedatum: 25/10/2019

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!