Vorige week konden PS4-spelers reeds aan de slag met de alfa van Call of Duty: Black Ops Cold War, maar Activision kondigt aan dat er nog twee andere open bèta weekends zullen komen.

In een nieuwsbericht wordt aangekondigd dat er twee mogelijkheden zullen zijn om alvast Call of Duty Black Ops Cold War uit te proberen. Het eerste weekend is exclusief voor PS4 en start op 8 oktober. Vanaf die dag kunnen gamers met een pre-order aan de slag met de open beta. Vanaf 10 oktober kunnen alle PS4-gebruikers aan de slag met de open beta. Het weekend loopt af op 12 oktober.

Het tweede weekend is speelbaar op PS4, Xbox en PC en ondersteunt crossplay. Vanaf 15 oktober kunnen gamers met een pre-order aan de slag met de beta. Van 17 oktober tot 19 oktober kan iedereen tot slot aan de slag met de open beta.

black ops cold war beta

In dit artikel

call of duty black ops cold war boxart

Call of Duty: Black Ops Cold War

Ontwikkelaar: Treyarch / Raven Software

Uitgever: Activision

Platformen: Windows / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S

Releasedatum: 13/11/2020

Koop deze game:

logo bol.com logo Amazon logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!