Er werd gedacht dat de nieuwe Call of Duty game officieel zou worden aangekondigd op 10 augustus, maar nu blijkt dat het slechts om een klein deeltje van een teaser gaat. De volledige teaser verschijnt vrijdag.

De nieuwe Call of Duty game zit eraan te komen en de onthulling ervan wordt duidelijk een hele happening. Vorige week ontvingen verschillende media en influencers een kist van Activision met de uitdrukkelijke boodschap om deze niet te openen voor maandag 10 augustus. Zoals altijd is ons exemplaar wellicht weer verloren gegaan in de post, maar goed.

In de kist bevond zich een Argus 500 (een oude projector) en een brief die oproept om de geheime informatie te verspreiden via de projector. Communities gingen aan de slag met het raadsel en kwamen zo op de website pawntakespawn.com/tv. Uiteraard werd ook meteen de broncode doorspit en daaruit blijkt dat er vrijdag een video zal afspelen. NoahJ456 heeft via Activision vernomen dat de kist slechts een eerste deel van de puzzel was. Wat we vrijdag te zien zullen krijgen, is het volgende deel van de aankondiging. De afgelopen dagen kregen Warzone-spelers ook hints te zien.

De nieuwe Call of Duty wordt ontwikkeld door Treyarch en Raven Software en er wordt verwacht dat het gaat om Call of Duty: Black Ops Cold War.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!