Een aantrekkelijke aanbieding.

Het is weer donderdag dus dat betekent dat we een dag voor vrijdag zijn! Daarnaast betekent het ook dat er een nieuwe gratis game te krijgen is in de Epic Games Store.

Net zoals de geruchten het voorspelden, is deze keer Borderlands: The Handsome Collection de nieuwste gratis toevoeging in de Epic Games Store. Daarmee zet de digitale winkel hun stevige streak verder, want eerder passeerden ook reeds GTA V en Civilization VI de revue.

Borderlands: The Handsome Collection is een bundel van Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel. Dat is heel veel gameplezier voor de prijs van 0 euro! Ga dus snel even naar de productpagina op de Epic Games Store, want je hebt slechts een week de tijd om de game gratis binnen te halen. Heb je de game toegevoegd aan je account, dan blijft hij daar voor altijd. Ook na deze week, zal je de game dus altijd gratis kunnen spelen.

Een gerucht blijft een gerucht, maar het ligt er vingerdik op dat het volgende week de beurt is aan Ark Survival Evolved. Wanneer het zover is, lees je het uiteraard op Gamerverse!

epic games store gratis games gerucht
Ark Survival Evolved lijkt de volgende gratis game te worden.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!