We weten intussen al dat de World of Warcraft Classic eraan komt met een countdown. Maar er is nog meer! Voor het eerst der tijden buffet Blizzard Hearthstone-kaarten en Overwatch blaast opnieuw een kaarsje uit!

Hearthstone buffs

Wanneer er een nieuwe expansion gereleased wordt in Hearthstone komt het nogal vaak voor dat een aantal maanden later de kaarten generfd worden. Ze slaan de nerf hammer neer op een aantal kaarten waardoor bepaalde decks niet meer speelbaar zijn of kaarten zelfs omgeruild worden voor dust. Maar deze keer is het anders. Alhoewel Blizzard al een aantal kaarten generfd heeft, hebben ze – voor de eerste keer ooit – ook even laten weten dat ze een aantal kaarten een buff geven.

De kaarten die een buff krijgen komen allemaal uit twee expansions geleden: de Boomsday Project. Twee kaarten van elke class zullen een buff krijgen. Waardoor sommige oude decks weer vanuit het stof gehaald zullen worden. De volledige lijst van de buffs vind je op de website van Blizzard.

En dat is niet alles. Om het evenement van de mechs te vieren komt er een nieuwe legendary kaart die neutral is. Deze legendary zal niet te vinden zijn in de packs en enkel beschikbaar zijn tijdens het evenement. Natuurlijk kan je hem ook craften mocht je het evenement missen.

hearthstone sn1p-sn4p

Het evenement gaat door van 3 juni tot 1 juli. Wanneer je tussen deze data inlogt zal je Sn1p-Sn4p krijgen. En niet zomaar eentje. Een golden! Om het evenement te vieren zal er 3 & 4 juni ook een speciale tavern brawl zijn.

Overwatch birthday

Overwatch viert dat ze opnieuw een jaar bestaan. De teller staat nu al op drie jaar! En dat doen ze ook met een evenement.

Over de jaren heen hebben we een aantal speciale modes mogen spelen. Die zijn nu ook allemaal speelbaar tijdens het evenement.

Natuurlijk brengt een evenement altijd nieuwe skins met zich mee. En omdat ze weten hoeveel we houden van skins kan je ook nog eens de skins van vorige events kopen met in-game currency!

Het evenement gaat door van 21 mei tot 10 juni.

Zo zie je mij, die Blizzard-games tijdens de blok zal spelen, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!