Blijf in uw kot. Ik meen het hé!

Blijf in uw kot. Eén van de bekendste zinnen die ons is bijgebleven tijdens deze afschuwelijke tijd. Velen proberen te zorgen voor lichtpuntjes. Dat doet PlayStation (opnieuw).

PlayStation Play At Home initiative is een actie van PlayStation om te zorgen dat we zo veel mogelijk thuis blijven. Velen onder ons beginnen het wel lichtjes moe te worden (is lichtjes uitgedrukt). Vorig jaar in maart kregen we van PlayStation twee geweldige games – helemaal gratis – voorgeschoteld namelijk: Uncharted: The Nathan Drake Collection en Journey. Nu kan je zeggen “jaja, gratis! We betalen voor Plus hoor!”. Dat kan wel waar zijn, maar de games voor deze actie zijn gratis, voor iedereen. Geen Plus? Geen probleem!

Op één maart begint deze actie en hij loopt tot en met juni. Om te beginnen starten ze met de serie die een volledige remake kreeg en waar we ongeduldig zitten te wachten op de sequel voor PS5: Ratchet & Clank! De game is te claimen tot eind maart. Eens je de game hebt geclaimd, blijft deze voor altijd van jou.

Op 25 maart start een speciale actie van Funimation (ookwel Wakamin genoemd in Europa). Funimation is een service die werkt met abonnementen (zoals Netflix en Disney +). De focus van Funimation ligt echter op anime. Nieuwe gebruikers zullen kunnen genieten van een verlengde testperiode van deze service maar meer details zullen hier nog over volgen.

Er worden binnenkort meer games en “entertainment aanbiedingen” toegevoegd aan het initiatief. Van zodra er een game wordt toegevoegd, lees je dat uiteraard op Gamerverse.

Welke games hoop jij te krijgen met de Stay at Home actie? Laat het weten in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!