Het was een behoorlijke verrassing wanneer Bethesda de Doom-trilogy zomaar lanceerde op PS4, Xbox One en Switch. Het was echter ook een (minder aangename) verrassing dat je moest inloggen met een Bethesda-account om Doom of Doom II überhaupt te kunnen spelen. Dat probleem werd nu verholpen in een patch.

Toen de klassieke Doom-games opnieuw werden uitgebracht, voegde Bethesda een inlogmogelijkheid toe zodat ze spelers in de ‘Slayers Club‘ konden belonen voor het spelen van de games. Het internet stond echter in vuur en vlam toen bleek dat dit inloggen verplicht was om de games te kunnen spelen.

Bethesda kondigt aan dat ze een patch hebben uitgerold voor Doom en Doom II zodat het inloggen met een Bethesda.net-account niet langer verplicht is. Het venster dat je vraagt om in te loggen wordt nog wel weergegeven, maar als speler heb je nu de mogelijkheid om deze stap over te slaan. Bethesda werkt ook aan een meer permanente oplossing om dit loginscherm niet meer zo op te dringen.

Daarnaast heeft Bethesda ook een probleem opgelost waar er steeds een “disconnect“-melding verscheen wanneer de verbinding met het Bethesda.net-account werd verbroken. Deze melding werd ook opgelost in de patch.

En zie je ons, gelieve in te loggen met je Babblefield-account om de rest van deze punchline te lezen...

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!