Al gaat het enkel om PS4 en PS5-games

Gedaan met de chaos van de PlayStation Store! Dankzij een nieuwe website krijg je eenvoudig overzicht van al je PS4- en PS5-games.

Sony is zich aan het klaarstomen voor de komst van de PlayStation 5, en dat betekent ook dat ze updates en tools lanceren om het gamers zo makkelijk mogelijk te maken. Volgens bronnen zal Sony bijvoorbeeld later deze week de PlayStation Store op web van een update voorzien zodat je er enkel nog maar PS4- en PS5-games kan kopen. Die wijziging zou eind oktober dan ook worden doorgevoerd naar mobiele apparaten.

Nu lanceren ze ook een nieuwe website waarmee je beter je collectie kan beheren. Concreet kan je bladeren door je collectie PS4 en PS5-games, maar dus geen games van andere platformen (PS3, PSP, Vita, etc). Dit strookt met het gerucht dat de PlayStation Store binnenkort enkel nog maar PS4 en PS5-games gaat tonen.

Er zijn een 5-tal tabbladen op de website. Bij ‘Gekocht’ zie je een overzicht van alle games die je hebt aangekocht (al dan niet met PS Plus) en je kan ze eenvoudig downloaden naar je console. Bij ‘Gespeeld’ vind je een overzicht van de games die je het laatst gespeeld hebt, Downloads toont je welke downloads er in de wachtrij staan en PS Plus geeft je een overzicht van alle PS Plus-games die je geclaimd hebt. Het tabblad PS Now geeft je vreemd genoeg geen overzicht van games die speelbaar zijn met PS Now. Bij mij staat daar bijvoorbeeld enkel Mafia III, een game die ik vroeger eens gedownload heb via PS Now.

library.playstation.com ps now

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!