Wordt het een Blaster of een Luger P08?

Mei was duidelijk een mindere maand voor het gemiddelde PlayStation Plus-lid, maar dat wordt nu ruimschoots gecompenseerd met de games voor juni.

PlayStation verraste deze week vriend en vijand door een van de PlayStation Plus games voor juni – Call of Duty: WWII vroegtijdig aan te kondigen én beschikbaar te maken. Toen werd gezegd dat de resterende game later bekend gemaakt zou worden, en dat is nu gebeurd. Die is ook zeker niet te min, want het gaat om Star Wars: Battlefront II.

PlayStation Plus-leden kunnen zich dus verwachten aan een heel actievolle maand, zo kondigt PlayStation aan in een blogbericht. Call of Duty: WWII is ondertussen reeds te downloaden en te spelen, maar Battlefront II houdt zich aan het reguliere schema. De game is beschikbaar vanaf dinsdag 2 juni. Beide games zijn beschikbaar tot maandag 6 juli. Je hebt nog tot 1 juni om de huidige PS Plus-games (Cities: Skylines en Farming Simulator 19) op te pikken.

Heb je nog geen PlayStation Plus, dan is het nu trouwens het ideale moment om een abonnement aan te schaffen. Dankzij Days of Play strooit PlayStation namelijk met kortingen. Een jaarabonnement op PlayStation Plus is daardoor te verkrijgen voor slechts 41.99 euro.

Ben je tevreden met de line-up van deze maand? Laat het weten in de comments!

In dit artikel

star wars battlefront 2 cover

Star Wars Battlefront II

Ontwikkelaar: EA Dice

Uitgever: Electronic Arts

Platformen: Windows / PlayStation 4 / Xbox One

Releasedatum: 17/11/2017

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!