Acht uur lang duurde de teaser van de nieuwe Assassin’s Creed-game. Digital artist BossLogic maakte artwork voor de nieuwste telg in de Assassin’s Creed franchise, een telg die door het leven gaat met de ondertitel ‘Valhalla’.

Eerder vandaag verschenen er reeds boeken van Assassin’s Creed bij verschillende online retailers. De boeken kregen trefwoorden zoals Valhalla, Ragnarok en Vikings. Lang werd gedacht dat de nieuwe game door het leven zou gaan als Assassin’s Creed: Ragnarok, maar niets is minder waar. Assassin’s Creed: Valhalla wordt de officiële naam voor de nieuwe game.

De aankondiging van de naam vormde het slot van de ruim acht uur durende livestream van Ubisoft. In de livestream ging gerenommeerde digitale artiest BossLogic (bekend van onder andere de Limited Edition Avengers: Endgame poster) aan de slag met artwork voor de game. Zo kwam steeds meer het viking-thema naar buiten en toonde Ubisoft steeds meer van de setting van de game.

Verdere details over de game zijn er echter nog niet, maar daar hoeven we niet lang meer op te wachten. Morgen om 17:00 kunnen we namelijk een uitgebreide aankondiging van de game verwachten.

assassin's creed valhalla

In dit artikel

assassin's creed valhalla boxart

Assassin's Creed: Valhalla

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal

Uitgever: Ubisoft

Platformen: PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S / Google Stadia / PC

Releasedatum:

Koop deze game:

logo bol.com logo Amazon logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!