Ubisoft kondigt aan dat Bloodline, de laatste episode van de Legacy of the First Blade post-launch DLC nu beschikbaar is.

In de ontknoping kunnen spelers het eindelijk opnemen tegen de villain uit de DLC. Elke episode van Legacy of the First Blade introduceerde een nieuwe vaardigheid voor elk onderdeel van de skill tree: Hunter, Warrior en Assassin. De eerste twee introduceerden nieuwe vaardigheden voor de Assassin- en Hunter-vaardigheden dus deze keer is het de beurt aan de Warrior-vaardigheden.

De episode is vanaf vandaag te downloaden voor PS4, Xbox One en PC. Om aan de slag te kunnen met de episode, dien je eerst Hunted en Shadow Heritage, de vorige twee episodes, uit te spelen. Daarnaast moet de Naxos questline in Chapter 7 van het hoofdverhaal ook uitgespeeld zijn en moet de speler level 28 of hoger zijn.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!