Assassin’s Creed III is misschien niet de meest gesmaakte iteratie uit de franchise, maar ondertussen ligt de game al even achter ons en verlangen we er al terug naar vanwege het nostalgie-gehalte.

Daar speelt Ubisoft goed op in door Assassin’s Creed III Remastered uit te brengen. De game wordt ontwikkeld door Ubisoft Barcelona en verschijnt 29 maart voor PS4, Xbox One en Windows. De game kan afzonderlijk gekocht worden als standalone, maar zit ook inbegrepen bij de season pass van Assassin’s Creed Odyssey.

All-in

Assassin’s Creed III Remastered beschikt over alle toeters en bellen: 4K-resolutie, HDR voor PS4 Pro, Xbox One en PC, textures van een hogere resolutie, een nieuwe grafische engine en nog meer grafische verbeteringen. Daarnaast zou ook de gameplay verbeter moeten zijn. Ondertussen zijn we immers een aardig aantal Assassin’s Creed games verder die telkens een betere besturing hebben geboden. Terugkeren naar de ‘mindere’ (lees: brakke) besturing van Assassin’s Creed III zou dus een grote stap terug zijn. Het valt dus afwachten in welke mate Ubisoft de gameplay onder handen heeft genomen.

Inhoudelijk bevat de game het volgende:

  • Assassin’s Creed III Remastered
  • Tyranny of King Washington
  • Assassin’s Creed III Liberation Remastered (met Aveline op de PS Vita, weet je nog)

De game is vanaf nu te pre-orderen zodat je er op 29 maart meteen mee aan de slag kan.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!