De Assassin’s Creed Discovery Tours zijn een schoolvoorbeeld (pun intended) van hoe gaming en educatie kan samensmelten. Bovendien zijn beide titels nu volledig gratis!

Een nieuwe dag, een nieuwe gratis game. GTA V is namelijk niet de enige game die je gratis kan krijgen. Ubisoft lanceerde in 2018 en 2019 respectievelijk Discovery Tour: Ancient Egypt en Assassin’s Creed Discovery Tour: Ancient Greece. De titels kosten doorgaans zo’n 20 euro, maar tot 21 mei (21:00) zijn ze volledig gratis te krijgen! Claim je de games, dan kan je ze altijd spelen.

In de games kan je verschillende omgevingen verkennen terwijl je meer leert over filosofie, het dagelijkse leven, mythes, gewoontes en meer. Verwacht niet om hidden blades in willekeurige nekken te prikken, want dat is nu eenmaal niet zo educatief. Je kan je wel verwachten aan een interactieve geschiedenisles in een Assassin’s Creed jasje.

De games zijn gratis te krijgen via een speciale pagina van Ubisoft. Je zal echter wel een Uplay-account nodig hebben om de games te claimen.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!