Ondertussen zijn al heel wat games uitgesteld, maar Animal Crossing: New Horizons staat gelukkig nog steeds gepland voor 20 maart. Met al die uitgestelde games heb je nu wellicht wat extra geld over en wij hebben alvast een ideetje waar je dat aan kan besteden!

Het is weer tijd voor onze favoriete variant van Temptation Island, namelijk Animal Crossing! Op 20 maart verschijnt Animal Crossing: New Horizons voor Switch en voor de gelegenheid brengt Nintendo nieuwe hardware en accessoires uit in pastelkleuren.

Switch in pastelkleuren

Allereerst is er de Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons-editie. Op de achterkant vind je een patroon en ook het dock wordt versierd. Verder bevat de editie ook pastelgroene en -blauwe Joy-Con-controllers met een witte achterkant en gekleurde polsbandjes.

Draagtas

Wil je je Animal Crossing-Switch meenemen naar een écht onbewoond eiland, dan kan dat perfect in de nieuwe draagtassen. Die zijn, net zoals de Switch, ook vanaf 20 maart verkrijgbaar. De etui is ook beschikbaar voor Nintendo Switch Lite en wordt geleverd met beschermfolie voor je systeem.

Omdat deze editie al je aandacht verdient, lijsten we hier nog even al het beeldmateriaal op:

Carrying case

Hardware

Packshots

In dit artikel

animal crossing new horizons

Animal Crossing: New Horizons

Ontwikkelaar: Nintendo

Uitgever: Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 20/03/2020

Koop deze game:

logo bol.com logo coolblue logo Amazon logo MediaMarkt logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!