Ondertussen zijn al heel wat games uitgesteld, maar Animal Crossing: New Horizons staat gelukkig nog steeds gepland voor 20 maart. Met al die uitgestelde games heb je nu wellicht wat extra geld over en wij hebben alvast een ideetje waar je dat aan kan besteden!

Het is weer tijd voor onze favoriete variant van Temptation Island, namelijk Animal Crossing! Op 20 maart verschijnt Animal Crossing: New Horizons voor Switch en voor de gelegenheid brengt Nintendo nieuwe hardware en accessoires uit in pastelkleuren.

Switch in pastelkleuren

Allereerst is er de Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons-editie. Op de achterkant vind je een patroon en ook het dock wordt versierd. Verder bevat de editie ook pastelgroene en -blauwe Joy-Con-controllers met een witte achterkant en gekleurde polsbandjes.

Draagtas

Wil je je Animal Crossing-Switch meenemen naar een écht onbewoond eiland, dan kan dat perfect in de nieuwe draagtassen. Die zijn, net zoals de Switch, ook vanaf 20 maart verkrijgbaar. De etui is ook beschikbaar voor Nintendo Switch Lite en wordt geleverd met beschermfolie voor je systeem.

Omdat deze editie al je aandacht verdient, lijsten we hier nog even al het beeldmateriaal op:

Carrying case

Hardware

Packshots

In dit artikel

animal crossing new horizons

Animal Crossing: New Horizons

Ontwikkelaar: Nintendo

Uitgever: Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 20/03/2020

Koop deze game
Author

Op zijn 15e richtte Thibault Gaming4U op, maar door zijn studies moest hij daar afstand van nemen. De passie voor gaming journalistiek kon echter niet getemd worden en daar is Gamerverse het gevolg van. Zijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot zijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, je ziet het action-adventure genre als thema. Verder schrijft hij heel graag over zichzelf in derde persoon.

Laat een reactie achter