En er komt een Mario-update aan!

Ook in 2021 wordt Animal Crossing: New Horizons verrijkt met nieuwe updates. Op 27 januari verschijnt er een gratis update die nieuwe items en reacties toevoegt en eveneens een carnaval-evenement introduceert.

Op 27 januari krijgt Animal Crossing: New Horizons een nieuwe gratis update die weer heel wat zaken toevoegt. Allereerst komt er een carnaval-evenement. Dit wordt op 15 februari afgetrapt, dan komt de danser Pavé namelijk aan op je eiland. Spelers zullen kleurrijke veren kunnen verzamelen en die inruilen bij Pavé voor een dansnummer.

Spelers zullen kunnen meeshaken op de muziek door nieuwe emoties, zoals Swingende heupenpas, Swingende hinkpas, Pavé-pas en Confetti. Deze reacties kunnen spelers tijdelijk aanschaffen bij de balie van Nooks Hoek. In de winkel komen ook enkele nieuwe seizoensvoorwerpen, zoals chocoladeharten en boeketten voor Valentijnsdag (te koop van 1 februari tot 14 februari). Ook komen er items die gerelateerd zijn aan Maannieuwjaar en Americanfootballfeest. Tot slot zullen er vanaf 1 februari Carnaval-kostuums te vinden zijn in de winkel van de zusjes Able.

animal crossing new horizons pave

In maart verschijnt er een nieuwe update. Het lijkt te gaan om de langverwachte cross-over update tussen Mario en Animal Crossing. Het is helaas nog niet duidelijk wat we precies mogen verwachten van die update.

In dit artikel

animal crossing new horizons

Animal Crossing: New Horizons

Ontwikkelaar: Nintendo

Uitgever: Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 20/03/2020

Koop deze game:

logo bol.com logo coolblue logo Amazon logo MediaMarkt logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!