Waar wacht je nog op? Downloaden die handel!

Age of Wonders is een strategische game uit 2014 waarin jij, heerser van een natie, als één van de zes verschillende classes moet spelen. Vechten voor meer domein, bergen maken met magische krachten of ze juist van de kaart vegen: Age of Wonder blijkt veel te bieden.

Bovendien kan je zelf je eigen leider maken in een character creator. De game heeft een functie waar je zelf je eigen maps kan maken én er is multiplayer voor 8 personen. Waar wacht je nog op? De game is gratis van 11 juli tot en met 15 juli op steam. Bovendien zijn de DLC’s ook te vinden op Steam aan een flinke korting.

De reden voor deze give-away is omdat er vlak voor de deur een nieuwe game in de reeks staat. Age of Wonders: Planetfall is meer van hetzelfde, alleen heeft deze een meer sci-fi sfeer met zich mee. De game zal beschikbaar zijn 8 augustus op Windows, PS4 en Xbox One. Als een promo geven ze dus deze game weg om meer aandacht te vestigen op hun nieuwe game. Een slimme zet van de Nederlandse Triumph Studios. Natuurlijk ook mooi meegenomen voor ons.

En zo zie je mij, die al mijn vrienden bij elkaar zal verzamelen om de game eens samen te spelen, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!