Deze aanbieding is epos

De Epic Games Store stunt opnieuw met een gratis klepper. Deze keer gaat het om een weggeefactie voor A Total War Saga: Troy, maar je zal er wel snel bij moeten zijn!

De hittegolf is grotendeels voorbij, dus het wordt terug draaglijker om binnen met een headset op je hoofd te zitten gamen. En gelukkig maar, want vanaf vandaag is A Total War Saga: Troy verkrijgbaar. Meer zelfs, de game is gedurende 24 uur gratis te krijgen via de Epic Games Store!

Doorgaans krijg je bij de Epic Games Store een week de tijd om gratis games te claimen, maar deze keer zal je er dus wat sneller bij moeten zijn. Concreet zal je de game voor vrijdag 14 augustus om 15u moeten claimen om te genieten van het aanbod. Voorlopig is de game enkel te krijgen via de Epic Games Store. Pas na een jaar komt de game ook naar andere winkels, zoals Steam.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!