Mensen houden van gratis games, wie had dat gedacht?

Het blijkt nog maar eens dat gamers niet vies zijn van een gratis game. Zeker wanneer het een game betreft uit een populaire franchise die pas net uit is. Maar liefst 7,5 miljoen mensen claimden A Total War Saga: Troy via de Epic Games Store.

Wanneer A Total War Saga: Troy uitkwam op 13 augustus, was de game via de Epic Games Store gratis te krijgen voor 24 uur. Wanneer je de game toen ‘kocht’, kon je de titel houden voor altijd. Een onweerstaanbare aanbieding, waar dan ook meer dan genoeg mensen gebruik van maakten. 7,5 miljoen mensen zelfs, om precies te zijn, aldus PC Gamer.

“We waren optimistisch, maar we konden deze mate van enthousiasme niet voorspellen,” zegt Creative Assembly’s chief product officer Rob Bartholomew. “Het is fantastisch geweest om samen te werken met Epic om deze splinternieuwe release gratis weg te geven. Nu kunnen we zoveel nieuw strategy-gamers verwelkomen – nieuwe en oude – om deze ongelooflijke Saga te ervaren. We zijn heel blij.”

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!