Wat Ubisoft niet kan, doet het internet

De eerste echte gameplaydemo van Valhalla komt er in de vorm van een lek, al is het niet geweten hoe oud de gespeelde build is.

Sinds Ubisoft een grote “gameplay reveal” hield voor Assassin’s Creed Valhalla waar ze niet echt gameplay toonden, zit iedereen met smart te wachten op een echte gameplaydemo. Die komt er nu uit onofficiële bron, want er lekte een halfuur aan gameplay uit.

Alle beschikbare gameplay vind je hieronder, maar het is alvast verstandig om nog geen te hard oordeel te vellen. Het kan hier namelijk gaan om een vroege versie van de game. Wellicht zal Ubisoft tijdens het Ubisoft Forward evenement van 12 juli officiële gameplaybeelden tonen.

De beelden doen vooral denken aan Odyssey, het lijkt er dus op dat Ubisoft grotendeels zal vasthouden aan die basis.

Spreekt Valhalla je aan? Laat het weten in de comments!

In dit artikel

assassin's creed valhalla boxart

Assassin's Creed: Valhalla

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal

Uitgever: Ubisoft

Platformen: PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S / Google Stadia / PC

Releasedatum:

Koop deze game:

logo bol.com logo Amazon logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!