Volgens hardnekkige geruchten brengt Nintendo heel wat Mario-remasters naar de Switch ter gelegenheid van de 35e verjaardag van onze favoriete loodgieter.

Het zou onder andere gaan om een Deluxe versie van de Wii U-game Super Mario 3D world en remasters van 3D Mario-klassiekers zoals Super Mario Galaxy. Volgens de geruchten wordt er ook gewerkt aan een nieuwe Paper Mario-game.

Wij zijn vooral benieuwd welke klassieker jullie het liefst willen herbeleven op Switch. Laat hieronder je mening achter en ontdek het resultaat zondag op Gamerverse!

Van welke Mario-game wil jij het liefst een Switch-remaster zien?

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!