Maak Fiona in Animal Crossing: New Horizons!

De Halloween-update van Animal Crossing: New Horizons voegt enkele leuke zaken toe. Zo kan je bijvoorbeeld verder je personage gaan personaliseren aan de hand van bodypaint en een grotere variatie aan oogkleuren.

Wil je Fiona als Animal Crossing-personage? Tuurlijk wil je dat! Dankzij de gratis oktober-update die op 30 september werd uitgerold, is het mogelijk! De update focust zich grotendeels op Halloween en er zijn dan ook tal van mogelijkheden om je personage een excentriek uiterlijk te geven.

Bodypaint

Om bodypaint te gebruiken, zal je eerst naar het Nook-station moeten om daar Tips voor bodypainten te ontgrendelen voor 2400 miles. Je kan dit item enkel in oktober aankopen, maar eens je het hebt kan je ook na oktober gewoon de bodypaint blijven gebruiken.

animal crossing new horizons bodypaint

Wanneer je het item hebt gekocht, krijg je een melding dat je personage heeft leren bodypainten en dat hij/zij deze vaardigheid kan gebruiken aan een make-uptafel of voor een spiegel. Heb je deze items niet, dan kan je ze maken via een doe-het-zelfplan.

animal crossing new horizons bodypaint

Oogkleuren

Standaard zijn er reeds een paar verschillende oogkleuren, maar het aanbod is beperkt. Daarom is het wellicht een goed idee om van de gelegenheid gebruik te maken en wat extra oogkleuren te kopen. Net zoals bij bodypainting, kan dit namelijk enkel in oktober worden ontgrendeld.

Ga opnieuw naar het Nook-station en koop daar Oog voor oogkleuren voor 2400 miles.

animal crossing new horizons oogkleuren

In dit artikel

animal crossing new horizons

Animal Crossing: New Horizons

Ontwikkelaar: Nintendo

Uitgever: Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 20/03/2020

Koop deze game:

logo bol.com logo coolblue logo Amazon logo MediaMarkt logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!