Pun intended.

De nieuwe zomerupdate van Animal Crossing: New Horizons introduceert het nieuwe personage Gullivarrr. Help hem en je speelt unieke items uit het piratenset vrij!

De eerste zomerupdate van Animal Crossing: New Horizons introduceert niet alleen de mogelijkheid om te zwemmen en duiken, maar voegt ook een nieuw personage (NPC) toe. Ondertussen ben je ongetwijfeld al vertrouwd met Gulliver, de zeemeeuw die regelmatig aanspoelt op het eiland. Telkens wanneer je hem helpt (door zijn communicatietoestel te herstellen) krijg je de volgende dag een geschenk. Wanneer je Gulliver 30 keer helpt, krijg je zelfs een gouden schep.

Maak kennis met Gullivarrr

Sinds de nieuwe zomerupdate van juli 2020 spoelt er nu ook een alternatieve versie van het personage: Gullivarrr. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een piraat. Let wel: het personage zal enkel aanspoelen wanneer je voor het eerst een duikpak hebt gekocht. Hoe je dat precies doet, lees je in onze gids over zwemmen en duiken in New Horizons of via onderstaande video:

De schat van Gullivarrr

Wanneer je Gullivarrr aanspreekt, zal je merken dat hij behoorlijk verward is. Blijf hem echter aanspreken, en uiteindelijk zal hij wakker worden en zich formeel voorstellen. Zo leer je dat hij overboord is gevallen en dat hij zijn bemanningsleden moet contacteren. Maar, wanneer hij dat wil doen merkt hij dat hij zijn marifoon ergens verloren is gegaan. Hij hint dat het toestel ergens op de bodem van de zee ligt, en het is aan jou om dat terug op te vissen.

Ver hoef je niet te zoeken, want het toestel ligt ergens in de directe nabijheid van Gullivarrr. Duik dus meteen het water in, en zoek op de bodem naar het toestel.

animal crossing new horizons gullivarrr marifoon

Wanneer je achteraf het toestel naar Gullivarrr brengt, bedankt hij je en laat hij weten dat hij je binnenkort zal belonen met een kleine schat. Die krijg je een dag later in de post en het betreft een item uit het nieuwe piratenset. Zo kan je meubelstukken krijgen in piratenthema (zoals een kanon, schatkist, tapijt) of toepasselijke kledingstukken zoals een baard, ooglapje of bandana.

animal crossing new horizons gullivarrr

Wat met Gulliver?

Het is voorlopig nog niet geheel duidelijk hoe lang Gullivarrr zal blijven aanspoelen op het eiland. Hopelijk vaak genoeg om zoveel mogelijk van de items uit het piratenset vrij te spelen. Dat Gullivarrr nu ook kan aanspoelen op je eiland, verandert overigens niets aan het bestaan van Gulliver. Ook dit personage zal nog steeds op willekeurige momenten aanspoelen op je eiland.

In dit artikel

animal crossing new horizons

Animal Crossing: New Horizons

Ontwikkelaar: Nintendo

Uitgever: Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 20/03/2020

Koop deze game:

logo bol.com logo coolblue logo Amazon logo MediaMarkt logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!