Gratis Pokémon is toch altijd leuk? Ontdek hier hoe je de speciale Pikachu’s krijgt.

Pokémon Sword & Shield viert de komt van de nieuwe DLC – The Crown Tundra – met een speciaal event. Je kan, helemaal gratis, maar liefst acht speciale Pikachu’s krijgen in de game. De speciale petten die ze dragen zijn gebaseerd op de petjes die Ash draagt doorheen de anime van Pokémon. Deze krijg je via een speciale code. De codes komen geleidelijk aan vanaf 30 september. Ze blijven geldig tot 30 november dus zorg er zeker voor dat je tegen dan de codes hebt gebruikt.

Stap 1

Start je game op en zorg dat je verbonden bent met het internet. Ga naar het menu – door op de + knop te drukken – en kies voor Mystery Gift. Kies voor “Get a Mystery Gift” en vervolgens “Get with Code/Password”.

Stap 2

Geef nu de code in voor de speciale Pikachu. Hieronder is een lijst te zien van de speciale codes. De codes worden verspreid via sociale media van Pokémon en nieuwssites, dus we zullen onderstaande lijst regelmatig bijwerken:

  • Original Cap Pikachu – P1KACHUGET
  • Partner Cap Pikachu – 1CH00SEY0U
  • Hoenn Hat Pikachu – P1KAADVANCE
  • Sinnoh Cap Pikachu – V0LTTACKLEP1KA
  • Unova Cap Pikachu – P1KABESTW1SH

Stap 3

Ontvang en geniet! De Pikachu is nu helemaal van jou! Als je beide games hebt kan je de code zelfs meerdere keren gebruiken.
Deze Pikachu’s kunnen echter niet evolueren of de Gigantamax soep eten. Echter kan je ze uiteraard wel Dynamaxen, zoals elke andere Pokémon, en in volle teugen genieten van de speciale cap.

Als je naar de Move Relearner gaat kan je ze de move Volt Tackle leren en je kan ze zelf de TR Surf geven. Zo kan je toch die legendarische Surfing Pikachu hebben.

In dit artikel

Pokémon Sword

Pokémon Sword

Ontwikkelaar: Game Freak

Uitgever: The Pokémon Company / Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 15/11/2019

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!