Word slapend rijk met droomklingelbonnen!

Wanneer je al hebt gedroomd in Animal Crossing: New Horizons en al je eigen eiland hebt gedeeld om je droomadres te krijgen, heb je wellicht al een droomklingelbon ontvangen in je brievenbus. Maar, hoe krijg je ze precies en wat kan je ermee? Spoiler: je kan er slapend rijk mee worden!

Hoe krijg je ze?

Wanneer je voor het eerst droomt in Animal Crossing: New Horizons, krijg je van Luna de volgende dag een bed toegestuurd in je brievenbus. Maar dat is niet alles dat er te verdienen valt tijdens het dromen, want dankzij de droomklingelbonnen kan je slapend rijk worden!

Wanneer je jouw eiland voor het eerst deelt als droom, dan krijg je jouw droomadres. Hoe je dat precies doet, kan je lezen in onze andere gids. Maar, die droom is slechts een momentopname. Als jij vorige week je droom gedeeld hebt en iemand bezoekt vandaag jouw eiland via het droomadres, dan krijgt die bezoeker het eiland te zien van een week geleden.

Door terug naar Luna te gaan en te dromen, kan je ervoor kiezen om je droom te updaten. Dit kan je slechts eenmaal per dag doen. Wanneer je dit doet, word je hiervoor beloond met een droomklingelbon die je de volgende dag in je brievenbus vindt.

animal crossing new horizons droom updaten

Wat kan je ermee?

Op dit moment kan je er niet heel veel mee. Er wordt voorspeld door de community dat je er later speciale items mee zal kunnen kopen, maar op dit moment kan je de bonnen enkel verkopen bij Nook’s Hoek. Dat is trouwens geen slecht idee, want je krijgt er maar liefst 5000 klingels voor. Slapend rijk worden dus! Het is dus niet zo’n slecht idee om af en toe even je droom te updaten bij Luna.

animal crossing new horizons droomklingelbon

In dit artikel

animal crossing new horizons

Animal Crossing: New Horizons

Ontwikkelaar: Nintendo

Uitgever: Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 20/03/2020

Koop deze game:

logo bol.com logo coolblue logo Amazon logo MediaMarkt logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!