Sinds de tweede zomerupdate gaat er elke zondagavond in augustus een vuurwerkshow door op je eiland! Maar hoe dien je eigen designs in en hoe werkt de loterij?

De tweede zomerupdate (1.4.0) van Animal Crossing: New Horizons op Switch voegt enkele leuke dingen toe, waaronder dromen, de mogelijkheid om een back-up te maken van je eiland en uiteraard vuurwerkshows. Die vinden plaats elke zondag om 20u. In deze video zie je hoe die vuurwerkshows precies werken, namelijk hoe je jouw eigen designs kan indienen en hoe je deelneemt aan de loterij.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!