Een leuke toevoeging van de nieuwe zomerupdate voor Animal Crossing: New Horizons, is de mogelijkheid om te dromen! Maar hoe werkt het precies?

Door je droomadres uit te wisselen met vrienden, kan je hun eiland verkennen wanneer je droomt. Het grote voordeel is vooral dat de andere speler daarvoor niet online moet zijn (in tegenstelling tot reizen via de luchthaven). Dromen is dus een ideale manier om ongestoord inspiratie op te doen bij andere eilanden. Maar hoe kan je jouw droomadres opvragen en hoe kan je via een droom reizen naar het eiland van een vriend? Je ziet het in deze tutorial!

Lees zeker ook onze uitgeschreven gids bij wijze van naslagwerk.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!