Eén van de launch-titles voor de Xbox Series X zal Yakuza: Like a Dragon zijn. Op dat moment komt de game ook naar Windows 10 en Xbox One. De game komt ook met Smart Delivery zodat Xbox One-spelers kosteloos kunnen overschakelen naar de Series X-versie. Het moraal van het verhaal is: vecht voor waar je in gelooft. Ichiban Kasuga is een naamloze rekruut in een kleine Yakuza familie. Verraden, alleen en achtergelaten door de man die hij vertrouwde. In Yokohama, Japan, vecht je je weg terug naar de top en level je verschillende jobs net zoals in een echte RPG, maar dan meer met een moderne jas zoals chef, bodyguard of een muzikant.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!