Durf jij de confrontatie aan?

Een groot gemis op PlayStation 4, is dat je geen statistieken krijgt zoals de tijd die je in een game geïnvesteerd hebt. Via deze omweg kan dat wel!

Dankzij PS-TimeTracker, kan je via enkele eenvoudige stappen je speeltijd gaan tracken. Niet alleen op PS4, maar ook op PS3 en zelfs PS Vita. Zo krijg je via de website een overzicht van het aantal gamesessies, de totale speelduur, op welke dagen je het meeste gamet, etc. Hoe je aan de slag gaat met het tracken van je game time, zie je in deze tutorial.

Bekijk zeker ook onze uitgeschreven gids rond het gebruik van PS-Timetracker.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!