Ubisoft kondigt aan dat Operation Steel Wave nu beschikbaar is voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De uitbreiding brengt een nieuwe aanvaller (Ace uit Noorwegen) en verdediger (Melusi uit Zuid-Afrika). Verder werd de House-map volledig opnieuw ontworpen en kunnen verdedigers aan de slag met een nieuw gadget. Er wordt ook een nieuwe Battle Pass geïntroduceerd, namelijk Tour De France.

Wie beschikt over de Year 5 Pass, kan vanaf vandaag reeds aan de slag met de twee nieuwe Operators. Anderen kunnen de Operators vanaf 23 juni ontgrendelen met Renown of R6 Credits. Alle andere nieuwe content, waaronder de nieuwe versie van de House-map, is nu gratis beschikbaar voor alle spelers.

In dit artikel

rainbow six siege box art

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal

Uitgever: Ubisoft

Platformen: Windows / PlayStation 4 / Xbox One

Releasedatum: 01/12/2015

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!