Na Ring Fit Adventure is het de beurt aan Animal Crossing om vertegenwoordigd te worden in een Tetris 99 Maximus Cup. Expert Timon vertelt je alles wat je moet weten.

Deze video is een fragment uit Babblefield Weekly, onze wekelijkse nieuws talkshow waar de hosts dieper ingaan op het heetste gaming nieuws van afgelopen week. Wil je deelnemen aan deze talkshow, bekijk de uitzending dan live elke maandagavond om 21u via ons Twitch-kanaal. Wil je de episode achteraf herbeluisteren als podcast, volg dan Gamerverse op Spotify of Apple Podcasts.

In dit artikel

Tetris 99 boxart

Tetris 99

Ontwikkelaar: Arika

Uitgever: Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 13/02/2019

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!