Op 27 augustus start het derde seizoen van het vijfde jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Het seizoen (Operation Shadow Legacy) voegt Sam ‘Zero’ Fisher toe als aanvallende operator. De Chalet map is ook opnieuw ontwerpen en er komen ook wat gameplayveranderingen zoals een nieuwe secundaire gadget (Hard Breach Charge) en nieuwe vizieren en de mogelijkheid om de kleur hiervan te veranderen.

De testserver gaat live op maandag 17 augustus (exclusief voor windows). Om het nieuwe seizoen te vieren, wordt er ook een Free Week georganiseerd van 27 augustus tot en met 4 september.

In dit artikel

rainbow six siege box art

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal

Uitgever: Ubisoft

Platformen: Windows / PlayStation 4 / Xbox One

Releasedatum: 01/12/2015

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!