Nintendo heeft aangekondigd wat verpakt zit in de nieuwe zomerupdate voor Animal Crossing: New Horizons. Vanaf 30 juli kan je niet alleen dromen en vuurwerkshows maken, maar ook back-ups maken van je opslaggegevens!

Wanneer de Summer Update (Wave 2) verschijnt, zal het mogelijk zijn om in je dromen eilanden van vrienden te bezoeken. Elke zondagavond om 20u00 (in augustus) gaat er ook een vuurwerkshow door die je zelf kan personaliseren. Tot slot kan je ook eindelijk cloud back-ups maken van je eiland, zodat je niets verliest wanneer jouw Switch kapot is of hem ergens kwijtraakt!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!