Voor wie toch wat wil zien van The Last of Us Part II maar geen spoilers wil zien, heeft Naughty Dog speciaal een nieuwe story trailer gemaakt.

Ondertussen kennen heel wat mensen al zowat het volledige verhaal van The Last of Us Part 2 door een gigantisch lek, maar gelukkig zijn ook nog heel wat mensen gevrijwaard van de spoilers die het internet overnemen.

Na een paar keer uitgesteld te worden, werd vorige week de officiële releasedatum aangekondigd voor de game. The Last of Us Part 2 verschijnt op 19 juni voor PlayStation4.

In dit artikel

the last of us part 2 boxart

The Last of Us Part II

Ontwikkelaar: Naughty Dog

Uitgever: Sony Interactive Entertainment

Platformen: PlayStation 4

Releasedatum: 19/06/2020

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!