Little Nightmares, de puzzle-platformer van Bandai Namco in een horrorjasje, heeft wereldwijd meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht. Om nóg meer mensen de kans te geven om de game te ervaren, wordt de game nu ook gelanceerd op Google Stadia. Daar is de game vanaf 1 juni te spelen. Bovendien is de game gratis voor iedereen met Stadia Pro. Het gaat om de standaard editie van de game. Secrets of the Maw – een verzameling van drie aanvullende verhalen – kan apart worden aangeschaft. Niet-leden kunnen de Complete Edition van de game aanschaffen om meteen toegang te krijgen tot de basisgame en alle DLC.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!