Wacht! Kijk deze video!

De eenmansstudio [Dramatic Music Plays] wil met de game Wait! Life is Beautiful! bewustwording creëren voor mentale gezondheid.

Wait! Life is Beautiful! is een game die het taboe rond mentale gezondheid en zelfmoord wil doorprikken en het bespreekbaar wil maken. De game werd gemaakt op basis van eigen ervaringen van de ontwikkelaar. Het is nog niet duidelijk wanneer de volledige game beschikbaar is, maar pc-gamers kunnen nu reeds aan de slag met een demo via Steam. Deze video is een volledige let’s play van deze demo.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!