Dr. Mario kan misschien niet corona genezen, maar desondanks verdient hij wel een mooie dertigste verjaardag! Dat wordt gevierd in de mobiele applicatie Dr. Mario World.

Ter viering van de dertigste verjaardag van Dr. Mario verschijnt er een 8-bit Dr. Mario personage in de mobiele game Dr. Mario World. Helaas is die game niet beschikbaar in België, omwille van de manier waarop de game lootboxes gebruikt. Wie de game wel heeft staan op zijn of haar smartphone, kan tot eind augustus het nieuwe 8-bit personage claimen.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!