In 2017 verscheen de unieke game Bomber Crew. In de vliegsimulator dien je met je bommenwerper de missies tot een goed einde te brengen, maar je dient ook voor de volledige bemanning te zorgen. Elke dood is namelijk permanent. Uitgever Curve Digital kondigt nu Space Crew aan, een gelijkaardige game die zich afspeelt in de ruimte. Deze keer is het je taak om de aarde te beschermen tegen aliens. Opnieuw zal je de beste bemanningsleden moeten rekruteren en ze vervolgens in leven zien te houden.

Vanaf 16 juni is een demoversie van de game speelbaar op Steam. De volledige lancering (pun intended) staat gepland voor aankomende september op pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!