Blair Witch, de psychologische horrorgame van ontwikkelaar Bloober Team (Layers of Fear), is vanaf vandaag ook verkrijgbaar voor PlayStation 4. De game verscheen oorspronkelijk voor Windows en Xbox One op 30 augustus 2019.

Blair Witch werd door recensenten behoorlijk lauwtjes onthaald. De uitwerking van de personages wordt gezien als een geslaagd onderdeel van de game, maar vooral de goedkope horrorelementen en het zwakke verhaal werden gehekeld. Neem die decadente journalisten (we mogen dat zeggen, we zijn zelf ook gaming journalisten) echter niet zomaar op hun woord, want nu kan je de game zelf uittesten op je PlayStation 4.

In dit artikel

blair witch box art

Blair Witch

Ontwikkelaar: Bloober Team

Uitgever: Lionsgate Games

Platformen: Windows / Xbox One / PlayStation 4

Releasedatum: 30/08/2019

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!