In Babblefield Weekly hebben we het deze week onder meer over de nieuwe datum voor het PS5-evenement, 850 indie-games voor 5 euro, de nieuwe Xbox Store en meer. Let vooral even op hoe vaak Timon zegt “ik ga daar wat over schrijven” en houd dan Gamerverse.be in de gaten om te zien hoeveel er effectief van komt.

De onderwerpen die deze week de revue passeren:

Wil je deelnemen aan deze talkshow, bekijk de uitzending dan live elke maandagavond om 21u via ons Twitch-kanaal. Volg ons zeker ook op YouTube, want daar knippen we de episode achteraf op in behapbare hoofdstukken. Wil je de episode achteraf herbeluisteren als podcast, volg dan Gamerverse op Spotify of Apple Podcasts.

In dit artikel

bloodborne

Bloodborne

Ontwikkelaar: FromSoftware

Uitgever: Sony Computer Entertainment

Platformen: PlayStation 4

Releasedatum: 25/03/2015

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!