Stel je eiland veilig!

Het is eindelijk mogelijk om back-ups te maken van je eiland en opslagdata uit Animal Crossing: New Horizons! Activeer dus meteen de functionaliteit, zodat je nooit al je harde werk verliest.

Dankzij de nieuwe zomerupdate kunnen we niet alleen dromen en vuurwerkshows maken in Animal Crossing: New Horizons voor Switch, maar het is ook eindelijk mogelijk om je eiland te back-uppen! Als je dan je Switch verliest (of hij gaat kapot) dan kan je al je harde werk herstellen op je nieuwe Switch. Let wel, je hebt een actief Nintendo Switch Online lidmaatschap nodig om back-ups te kunnen maken.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!