Wil je de volgende Ninja worden, maar weet je niet waar te beginnen? In onze livestreamgids behandelen we alles wat je nodig hebt om te kunnen uitpakken met je streamtalent. In deze video bekijken we in vogelvlucht wat je allemaal nodig hebt om te starten met livestreamen en waarom. De komende video’s zullen diepgaand ingaan op elk onderdeel, zoals: welke microfoon moet je kopen, welke webcam is de beste, hoe configureer ik OBS, etc. Vergeet dus zeker niet te abonneren op ons YouTube-kanaal zodat je jouw droom om streamer te worden kan waarmaken!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!