Nog een laatste kans!

Update (12:12)

Ondertussen is ook Coolblue helaas door hun stock een. Door de grote interesse kregen de meeste bezoekers een melding te zien dat de webshop offline is, waardoor ze naast de Xbox Series X grepen.

Origineel bericht (11:18)

Heb je bij de pre-orders naast de Xbox Series X gegrepen? Wanhoop niet! Er is nog een kans om vandaag de Xbox Series X te scoren.

Eind september was het dan eindelijk zover en konden de Xbox Series S en Xbox Series X besteld worden (zoals toen te volgen was in ons overzicht). De Series S kan nog steeds vlot besteld worden, maar de Series X was in een vingerknip overal uitverkocht.

Toch hoeft dat niet te betekenen dat je deze week niet aan de slag kan met de Xbox Series X. Coolblue was namelijk een van de enige winkels die hun stock niet vooraf beschikbaar maakte via pre-orders, waardoor ze vandaag hun stock droppen. Concreet zou het apparaat rond 12u besteld kunnen worden.

Log dus alvast in op Coolblue en refresh die productpagina!

xbox series x coolblue

In dit artikel

xbox series x

Xbox Series X

Merk: Xbox

Categorie: Console

Koop deze hardware:

logo bol.com logo coolblue logo Alternate

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!