Claim or claim not. There is no try.

Epic Games stunt weer met een gratis topgame. Gedurende een week kan je namelijk Star Wars Battlefront II: Celebration Edition helemaal gratis claimen.

Het gaat om Star Wars Battlefront II die in 2017 verscheen. De game beschikt over een erg degelijke campaign die absoluut een playthrough waard is. De multiplayer van de game was bij zijn release echter enorm controversieel, wegens de grote aanwezigheid van lootboxes. Op Metacritic scoort de game dan ook een 1.5/10. EA heeft wel geluisterd naar de feedback en aanpassingen gemaakt, dus tegenwoordig zou de game een stuk vermakelijker moeten zijn.

star wars battlefront 2 metacritic

Nu de game gratis wordt weggegeven is het dus het ideale moment om zelf een oordeel te vormen. Pc-gamers kunnen de game nu gratis claimen in de Epic Games Store tot 21 januari 2021 om 17u. Wie de game claimt, houdt deze voor altijd.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!