Vul je leegte met games.

Ben je er niet in geslaagd om een PlayStation 5 te bestellen en probeer je nu de leegte te vullen met buitensporig koopgedrag? Gamerverse helpt je er graag bij!

Bol.com start vandaag met hun 10-daagse. Gedurende tien dagen (de geruchten gaan dat daar de naam vandaan komt) zijn er kortingen op elektronica, huishoudmiddelen, sportkleding en uiteraard games! We lijsten alvast even de interessantste aanbiedingen voor je op. Wees er snel bij, want ondertussen heeft Bol.com ondertussen al de prijs van Skyrim Special Edition verhoogd met 6 euro (de game was oorspronkelijk voor 11,99 euro te koop).

Bekijk zeker ook de volledige lijst van aanbiedingen. Volg Gamerverse Deals voor meer aanbiedingen (en gratis games) op Facebook en Twitter.

Welke game(s) ga jij oppikken? Laat het weten in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!